FP Talent Excellence Program

15/09/2019
everis Barcelona
Barcelona

T’agradaria participar al FP Talent Excellence Program 2019?​

Un any més, a everis fem una aposta pel talent Jove de cicles formatius, per això obrim un cop més, aquesta convocatoria FP Talent Excellence Program 2019, per tal de seguir fomentant el talent dels professionals TIC i poder garantir el futur de les professions tecnològiques.

Què és aquest programa?​

Talent Excellence program reconeixerà als alumnes amb més talent dins l’àmbit de la Formació professional TIC de Catalunya, en cadascuna de les etapes del seu pla d’estudis, dins la formació professional.

Què heu de fer per participar?

Per participar, heu d’escollir la categoría que aplicaría als vostres alumnes i presentar la seva candidatura a everis. Us fem arribar un enllaç perquè els hi faciliteu a aquells alumnes que considereu que són el millor talent i penseu que poden optar a rebre el premi o la beca, no hi ha limits en la presentació de candidatures:

CATEGORIA PREMI TALENT​

Poden accedir aquells estudiants que han cursat el 1er curs d’un cicle formatiu TIC.  En aquest cas, previa revisió per part de la empresa everis, els alumnes podrán optar a guanyar un dels 4 premis Talent 2019  per valor de 500€/ premi, que serán abonats directament a l’estudiant en concepte d’ajuda als seus estudis de segon any de formació professional.

CATEGORIA BECA PREMIUM o de la FP DUAL

Volem apropar la realitat del món empresarial a aquells alumnes de 2n any que encara no han fet pràctiques o que s’estan plantejant una modalitat d’FP DUAL Escola-Empresa. Els alumnes podrán optar a una de les beques formatives, fent pràctiques a everis, que rebran una remuneració igual o superior a 500€, en relació a les hores dedicades.

CATEGORIA PRIMERA FEINA​

Per aquells que ja han acabat els seus estudis, volem oferir-lis l’oportunitat d’iniciar la seva carrera professional a everis, integrant-se a un equip jove i dinàmic, en projectes tecnològicament atractius i continuar formant-se en plans i certificiacions amb l’ajuda de la universitat corporativa d’everis.

A qui va dirigit?

Per poder optar a una de les 3 categories de premis, l’estudiant ha d’estar matriculat en el curs 2018-2019 o just haver finalitzat un dels Cicles Superiors de Formació Professional de DAW (Disseny d'Aplicacions Web), DAM (Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma) o ASIX (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa) en un centre de Formació Públic, Concertat  o Privat, de Catalunya.

Com participar? És molt fácil!
Només has de decidir la categoria en què presentaràs a cadascun dels teus alumnes/as i fer-nos arribar la següent informació:

  • Fotografia actualitzada de l'alumne
  • Fotocòpia del DNI o passaport.
  • Expedient acadèmic del candidat/a.
  • Indicar el curs en el qual es troba l'alumne.
  • Currículum actualitzat del candidat amb les seves dades de contacte (telèfon i e-mail).
  • Carta de recomanació a l'alumne per part d'un professor del centre argumentant les raons per a optar a la concessió del premi.
  • Document d'acceptació de les condicions del premi signat pel centre i l'alumne: Descarregar document.
  • Document de Política de Privacitat signat per l'alumne indicant l'acceptació de la política i la inclusió de les seves dades en les publicacions informatives sobre els guanyadors dels Premis. Descarregar document.

Convocatoria oberta a fins el 15 de setembre de 2019

Per a més informació sobre les bases legals, clic aquí.

Ubicación maps: 

Regístrate en el Evento

Evento caducado. Si tienes interés en formar parte del equipo NTT DATA, déjanos tu cv en emealjobs.nttdata.com